logo logo

26.10.2020 New York9:16| Londýn13:16| Praha14:16| Tokio22:16| San Francisco6:16
TOP - FLOP
BCS5.836.00%
DB9.652.12%
CS10.871.97%
SBUX90.801.61%
GOOG1641.001.59%
TSLA420.63-1.21%
ADS.DE276.50-1.88%
VOW3.DE136.26-2.01%
RR.L236.42-2.99%
DDD7.66-6.93%



Přehled trhu 26.10.2020 USA|EVROPA|ASIE
PX INDEX - Prague
861.38↓ -0.2%
FTSE100
5833.69↓ -0.45%
DAX30
12280.24↓ -2.89%
ESTX50
3126.64↓ -2.26%
Futures na vybrané komodity (USD)
Copper Futures3.08-1.45%
Crude Oil Futures38.81-2.61%
Gold Futures1903.30-0.1%
Natural Gas Futures3.001.28%
Silver Futures24.28-1.58%
Sledované tituly
ADIDAS276.50-1.88%
BMW63.30-0.99%
MARKS & SPENCER97.47-0.38%
RENAULT24.61-0.65%
ROLLS-ROYCE GROUP236.42-2.99%
SIEMENS (XETRA)108.66-0.91%
Volkswagen AG136.26-2.01%
Kurzy vybraných měn (dle ČNB)
CZK/USD22.96
CZK/EUR27.22
CZK/GBP30.02