logo logo

25.02.2020 New York9:44| Londýn14:44| Praha15:44| Tokio23:44| San Francisco6:44
TOP - FLOP
ADS.DE270.402.02%
TSLA847.601.66%
MKS.L181.451.34%
DDD11.511.23%
AAPL301.421.09%
IBKR53.73-0.41%
CS12.75-0.62%
BAC32.50-0.70%
RR.L621.80-1.05%
RNO.PA29.22-1.25%



Přehled trhu 25.02.2020 USA|EVROPA|ASIE
Futures na vybrané komodity (USD)
Copper Futures2.570.04%
Crude Oil Futures51.430%
Gold Futures1650.60-1.55%
Natural Gas Futures1.851.75%
Silver Futures18.32-2.95%
Sledované tituly
ADIDAS270.402.02%
BMW61.640.33%
MARKS & SPENCER181.451.34%
RENAULT29.22-1.25%
ROLLS-ROYCE GROUP621.80-1.05%
SIEMENS (XETRA)100.900%
Volkswagen AG156.50-0.32%
Kurzy vybraných měn (dle ČNB)
CZK/USD23.28
CZK/EUR25.19
CZK/GBP30.05