logo logo

21.01.2021 New York10:53| Londýn15:53| Praha16:53| Tokio0:53| San Francisco7:53
TOP - FLOP
F11.9810.29%
DDD31.833.61%
AAPL136.113.09%
MKS.L141.752.94%
VOW3.DE161.882.70%
IBKR67.77-0.46%
TSLA845.72-0.56%
NDAQ142.07-1.11%
BAC31.90-1.38%
RR.L104.68-2.53%



Přehled trhu 21.01.2021 USA|EVROPA|ASIE
NIKKEI225
28756.86↑ 0.82%
HANG SENG
29927.76↓ -0.12%
SHANGHAI
3621.26↑ 1.07%
Futures na vybrané komodity (USD)
Copper Futures3.640.07%
Crude Oil Futures53.09-0.41%
Gold Futures1865.10-0.08%
Natural Gas Futures2.50-1.54%
Silver Futures25.850.35%
Kurzy vybraných měn (dle ČNB)
CZK/USD21.59
CZK/EUR26.13
CZK/GBP29.51