logo logo

26.10.2020 New York9:24| Londýn13:24| Praha14:24| Tokio22:24| San Francisco6:24
TOP - FLOP
BCS5.836.00%
DB9.652.12%
CS10.871.97%
SBUX90.801.61%
GOOG1641.001.59%
TSLA420.63-1.21%
ADS.DE277.20-1.63%
VOW3.DE136.64-1.74%
RR.L239.00-1.93%
DDD7.66-6.93%



Přehled trhu 26.10.2020 USA|EVROPA|ASIE
Futures na vybrané komodity (USD)
Copper Futures3.08-1.39%
Crude Oil Futures38.85-2.51%
Gold Futures1904.50-0.04%
Natural Gas Futures3.032.02%
Silver Futures24.35-1.3%
Kurzy vybraných měn (dle ČNB)
CZK/USD22.96
CZK/EUR27.22
CZK/GBP30.02