logo logo

21.01.2021 New York10:46| Londýn15:46| Praha16:46| Tokio0:46| San Francisco7:46

Interactive Brokers Group, Inc.

Aktuální data

Cena68.07Denní změna-0.01
Denní procentuální změna-0.0152 týdenní maximum71.87
Denní objem16700052 týdenní minimum33.7
Otevírací cena67.9

Graf



Právě se stahují data